RT162 Croy | Over Tafelronde Croy
21595
page-template-default,page,page-id-21595,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Over Tafelronde Croy

Twee keer in de maand komen we bij elkaar, waarvan een keer bij Restaurant Raymaert. De andere avond wordt ingevuld door één van de leden. De organisatie bestaat uit een bestuur en verschillende commissies, die zich bezighouden met de organisatie van de verschillende activiteiten. Die zijn zeer breed, en variëren van een fundraiser en een serviceproject tot een vader-kind kampeerweekend.

Door de leeftijdsgrens ontmoet je mensen in dezelfde fase van je leven, en is continu behoefte aan nieuwe instroom van nieuwe leden – dat houdt de club jong! Wil je meer weten over een lidmaatschap bij Tafelronde Croy? Zoek hier contact met het bestuur (link)!

Daarbij komt: Tafelen moet je beleven. Gedurende je lidmaatschap ontwikkel je jezelf en zet je je in voor de doelen en activiteiten. Je leert elkaar op een bijzondere manier kennen en zorgt voor de invulling van jouw idela etafel. Iedereen is gelijk – dat wordt gesymboliseerd door de daadwerkelijk ronde tafel waar we aan vergaderen (afbeelding)

Tafelronde Croy is onderdeel van De Nederlandsche Tafelronde. Met circa 200 Tafels en bijna 3000 actieve leden in Nederland (dat verklaart het nummer in onze naam) wordt elke dag het thema Adopt, Adapt, Improve in de praktijk gebracht. Op haar beurt is De Tafelronde onderdeel van Round Table International: een wereldwijde organisatie met gelijkgestemde clubs van India tot Zuid-Afrika – alles bij elkaar ruim 34000 tafelaars.