RT162 Croy | Voor sponsoren
21628
page-template-default,page,page-id-21628,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Voor sponsoren

Uiteraard staan of valt het succes van onze fundraisers bij de gulle bijdrage van onze sponsoren. Zonder jullie is het voor ons onmogelijk om succesvolle activiteiten te organiseren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Op zoek naar exposure tijdens een van onze aciviteiten, zoals de drukbezochte eendjesrace op het Havenplein in Helmond? Zoek dan contact via het formulier! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Voor goede doelen

Elk jaar selecteren wij één of meerdere goede doelen als begunstigde voor de door ons opgehaalde fondsen. Ook is het mogelijk dat wij hand- en spandiensten voor u uitvoeren. Bij voorkeur kiezen we daarbij voor een lokaal initiatief (in de regio Helmond). Wanneer wij een bericht van u ontvangen zoeken we contact om uw wensen te bespreken. Via het formulier kunt u met ons in contact komen!

De goede doelen acties worden uitgevoerd vanuit de Stichting Activiteiten Tafelronde Croy.

Stichting Activiteiten Tafelronde Croy.
RSIN 8029.45.193
Bezoekadres: Schimmelt 20, 5611 ZX, Eindhoven
Postadres : Postbus 2324, 5600 CH, Eindhoven
Doel : Het, door middel van organiseren van recreatieve evenementen, verzamelen van middelen ter ondersteuning van maatschappelijke doelen.
Beloningsbeleid: Geen van de bestuurders krijgt een beloning
Verslagen activiteiten: Zie elders op de website onder “Projecten”.
Jaarrekening: Jaarverslag2014Jaarverslag2015

Deze website is ontwikkeld en gesponsord door Sterk Reclamebureau in Lieshout.

logo_sterk